Voordat je de statistieken van de website kunt bekijken, moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel. Wanneer je niet weet hoe je dat moet doen, of ben je je wachtwoord vergeten klik dan hier.

Wij maken gebruik van het software programma AWStats voor het bijhouden van de statistieken.

Stap 1
Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Hosting.

Stap 2
Nu krijg je een overzicht te zien van jouw website(s).
Klik op de website waar je de statistieken wilt bekijken. Nu kom je in het hosting beheer terecht waar je alle details ziet van de geselecteerde website.

Stap 3
Klik nu op de knop Statistieken. Indien u om een gebruikersnaam en wachtwoord wordt gevraagd, dan zijn deze hetzelfde als die bij de ftp worden gebruikt.

Stap 4
Vervolgens wordt je doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je de statistieken van je website kan bekijken. Klik op de maand om de details in te zien van de statistieken van de gekozen maand.

Uitleg Video