Stap 1
Om in het RealHosting Controle paneel aan te melden ga je naar https://beheer.schrijvers123.nl

Stap 2

Wanneer je op deze pagina bent vul je jouw e-mailadres (fig.1 blok 1) en wachtwoord (fig.1 blok 2) in. Klik hierna op de knop >[Inloggen] (fig.1 blok 3).

Figuur 1: Inlogscherm controle paneel

Stap 3
Ben je je wachtwoord vergeten of kwijt, klik dan op het linkje onder de knop inloggen (fig.1 blok 4).

Figuur 2: Wachtwoord vergeten

Vul nu het e-mailadres in welke bij ons bekend is (fig.2 blok 1) en klik op de knop opvragen (fig.2 blok 2).