Wanneer je een e-mailadres instelt binnen een e-mailprogramma – ook wel cliënt genoemd – dan heb je gegevens nodig.

Inkomende e-mailserver

OnderdeelWaardeVoorbeeld
ProtocolHier kun je voor POP3 of IMAP kiezen.IMAP
Inkomende mailserverHier vul je de hostname in van jouw server. Deze kan je terugvinden via het controle paneel onder Beheren > jouw website > Hosting & email (meer informatie).v37043.2is.nl
GebruikersnaamHier vul je het volledige e-mailadres in.info@schrijvers123.nl
WachtwoordHier vul je het wachtwoord in van bovengenoemd e-mailadres.sTUpra44rEwre6az

Uitgaande e-mailserver

OnderdeelWaardeVoorbeeld
Uitgaande mailserverHier vul je de hostname in van jouw server. Deze kan je terugvinden via het controle paneel onder Beheren > jouw website > Hosting & email (meer informatie).v37043.2is.nl
GebruikersnaamHier vul je het volledige e-mailadres in.info@schrijvers.nl
WachtwoordHier vul je het wachtwoord in van bovengenoemd e-mailadres.sTUpra44rEwre6az
Uitgaande poortHier vul je port 587 in, dit omdat port 25 bij veel ISP’s is dichtgezet.587