Vraag:
Ik heb een bestaand e-mailadres, met link, in een artikel gewijzigd.
Na opslaan volgt het bericht dat dit succesvol is uitgevoerd.
Helaas zie ik het nieuwe e-mailadres niet terug in het artikel aan de voorkant, maar nog steeds het oude e-mailadres.

Oplossing:

• Ga met je muis op het e-mailadres staan.
  • Klik op de knop Knop link verwijderen. De link wordt nu verwijderd, echter je ziet nog wel de tekst van het e-mailadres staan.
  • Verwijder de overgebleven e-mailadres tekst.
  • Klik op de knop invoegen_bewerken_link of zie boek pagina 108.
  • Klik in de popup scherm op het icoontje e-mail (zie boek pagina 108)
  • Vul het e-mailadres in en klik op de knop >[Ok]
  • Klik op de knop >[Bewaar].
  • Het e-mailadres staat nu in het artikel.