Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menubalk op Profiel.

Stap 2
Nu krijg je de profiel informatie te zien van het account waarmee je bent aangemeld. Links zie je een menu, in het menu klik je op Contactpersonen.

Stap 3
Hier zie je alle huidige contactpersonen. Wanneer je een contactpersoon wil toevoegen klik je op de knop Toevoegen.

Stap 4
Er verschijnt een venster om een nieuw contactpersoon toe te voegen, vul hier de gegevens in van de nieuwe gebruiker en klik vervolgens op opslaan.

Stap 5
Je kan gebruikers verschillende rollen geven zoals administratie en beheerder. Per rol zijn er andere rechten toegewezen aan de gebruikers.

Stap 6
Wanneer je op opslaan klikt, verschijnt de melding dat dit gelukt en kom je weer uit in het overzicht van de bestaande contactpersonen.

Een contactpersoon verwijderen

Om een contactpersoon te verwijderen, klik je op het e-mail adres  in het overzicht en vervolgens klik je op de knop Verwijderen.