Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Profiel.

Stap 2
Nu krijg je de profiel informatie te zien van het account waarmee je bent aangemeld. Links zie je een menu, in het menu klik je op Mijn Gegevens.

Stap 3
Hier zie je de gegevens van je account, hier kun je de gegevens aanpassen. Dit doe je door in het tekst vakje de gegevens te wijzigen, en daarna naast het tekst vakje te klikken zodat het automatisch wordt opgeslagen. Wanneer je het opslaat krijg je boven in het scherm een melding dat het gelukt is, en zal het tekst vakje groen worden.