Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Profiel.

Stap 2
Nu krijg je de profiel informatie te zien van het account waarmee je bent aangemeld. Links zie je een menu, in het menu klik je op “Instellingen”.

Stap 3
Hier zie je de Instellingen van het account. Tevens kun je hier ook je kenmerk toevoegen. Wanneer je dit hebt aangepast, zal dit zichtbaar zijn op de eerstvolgende factuur.

Stap 4
Klik na het invullen naast het invul vakje en het kenmerk zal automatisch worden opgeslagen.

Stap 5
Om het kenmerk weer te verwijderen kun je de tekst in het tekstvak selecteren en daarna weghalen. Wanneer je naast het tekstvak klikt wordt dit automatisch opgeslagen.