Voordat je een online betaling kan doen, moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel.

Stap 1
Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Administratie.

Stap 2
Klik op Mijn facturen aan de linkerzijde in het menu.

Stap 3
Het overzicht met de facturen zal vervolgens verschijnen in het venster, klik nu op de factuur welke je wil inzien.

Stap 4
De details van de factuur zullen nu verschijnen. Om een online betaling te doen klik je op de knop Betaal online. Deze knop vind je zowel boven in de factuur als onder in de factuur.

Stap 5
In de volgende stap vind je de betaalmogelijkheden, klik hier op de betaalmethode waarmee je de betaling wil maken.

Betalen met iDeal

Wanneer je kiest voor de betaalmethode iDeal, dien je eerst je bank te kiezen uit de lijst, vervolgens klik je op de knop Betalen en je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw bank om de betaling af te ronden.

overige betaalopties

Wanneer je voor een andere betaalmethode kiest, dan wordt je direct doorgestuurd naar de betaalpagina van de bank om de betaling af te ronden. Achter de betaal knop kan je zien wat de extra kosten zijn om deze betaaloptie te kunnen gebruiken. Dit extra bedrag wordt opgeteld bij het factuurbedrag van de factuur welke je wil betalen.