Voordat je een abonnement kan opzeggen, moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel.

Stap 1
Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Administratie.

Stap 2
Nu krijg je een overzicht te zien van jouw abonnementen.
Klik op het abonnement welke je wil opzeggen. Nu kom je terecht in het overzicht waar de abonnement details zichtbaar zijn.

Stap 3
Zoals je ziet tref je hier de knop Dienst opzeggen aan. Wanneer je op de knop Dienst opzeggen klikt, verschijnt er een venster waar je de mogelijkheid hebt om het abonnement de stoppen/verwijderen. Tevens wordt hier aangegeven of er een webhosting pakket gekoppeld zit aan de domeinnaam. Indien het webhosting pakket ook moet worden opgezegd, kan het webhosting pakket hier ook direct worden opgezegd.

Stap 4
Zodra je klikt op de knop Opzeggen, zal de opzegging worden verwerkt en voorkom je dat de dienst wordt verlengd.

Stap 5
Indien je opzegging wil intrekken, heb je de mogelijkheid om te klikken op de knop Opzegging intrekken. Op deze manier zal de dienst gewoon actief blijven en voorkom je dat de dienst komt te vervallen wanneer de einddatum is bereikt.

LET OP: Wij hanteren een opzegtermijn van 3 maanden, houd er dus rekening mee dat je de abonnements beëindiging op tijd indient.