Voordat je de domeinnaam kan opzeggen om de verhuiscode/EPP code/token/autorisatie code te ontvangen, moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel.

Stap 1
Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Administratie.

Stap 2
Nu krijg je een overzicht te zien van jouw abonnementen. Klik op de domeinnaam waarvan je de verhuiscode wil ontvangen.

Stap 3
Wanneer je de verhuiscode van de domeinnaam wil ontvangen, klik je op de knop Dienst opzeggen.

Stap 4
Nadat je op de knop Dienst opzeggen hebt geklikt, verschijnt er een venster je de mogelijkheid hebt om aan te geven het abonnement te stoppen/beëindigen of het abonnement te verhuizen. Als er nog een webhosting pakket zit gekoppeld aan de betreffende domeinnaam, wordt dit hier aangegeven. Indien het webhosting pakket ook moet worden opgezegd, kan het webhosting pakket hier ook direct worden opgezegd.

Stap 5
Wanneer je selecteert dat het abonnement wordt weg verhuisd, verschijnt er een extra veld waarin de reden van verhuizing kan worden opgegeven. Om de opzegging/weg verhuizing te bevestigen, klik je op de knop Opzeggen.

Stap 6
De verhuiscode wordt vervolgens verstuurd naar het e-mail adres welke bij ons in het systeem bekend is. Wanneer je meerdere contactpersonen hebt toegevoegd zal de mail met de verhuiscode uitkomen bij de contactpersoon met rol “Eigenaar”.