Nu krijg je een overzicht te zien van jouw website(s).

Stap 3
Klik hier op de website. Vervolgens kom je in het hosting beheer terecht waar je alle details ziet van de gekozen website.

Stap 4
Klik nu op de knop E-mail. Het E-mail beheer wordt nu onderaan de pagina geladen.

Stap 5
Klik hier op de knop Aanpassen binnen het E-mail beheer kader achter het e-mail adres waarvan je het wachtwoord wil wijzigen en kies de optie wachtwoord reset.

Stap 6
Er verschijnt nu een popup venster met het gekozen E-mail adres waaronder je een nieuw wachtwoord kan opgeven. Vul een nieuw wachtwoord in (minimaal 8 karakters) en klik op Opslaan.

Stap 7
Nadat je op Opslaan hebt geklikt wordt het wachtwoord aangepast. Dit kan maximaal 5 minuten duren (in werkelijkheid is het wachtwoord vrijwel direct gereset).