Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Profiel.

Stap 2
Nu krijg je de profiel informatie te zien van het account waarmee je bent aangemeld. Links zie je het menu, in het menu klik je op Betaalinstellingen.

Stap 3
Hier zie je de betaal instellingen van het account, hier kan je ook de huidige machtiging inzien mocht die ingesteld zijn. Klik op de knop Toevoegen om een machtiging toe te voegen.

Stap 4
In dit venster dien je de gegevens van de rekeninghouder en het rekeningnummer invullen. Dit dient uw IBAN Rekeningnummer te zijn met bijbehorende BIC code. Wanneer je dit hebt ingevuld, klik dan op de knop Opslaan.

Wanneer dit is gebeurt zie je de toegevoegde machtiging verschijnen. Indien je de machtiging wil intrekken, kun je deze hier ook weer verwijderen. Op deze manier is de automatische incasso afgegeven.